“ΑπΟ την ΚρΙση στη ΔιΑκριση”

Με βαθύτατο αίσθημα ευθύνης,

το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΕΑΔ,

αποφάσισε στη τελευταία του συνεδρία

όπως αναβάλει το 

6ο Παγκύπριο Συνέδριο του Συνδέσμου μας.

.

Αγαπητοί συνάδελφοι, συνεργάτες, φίλοι ΠΣΕΑΔ, 

Με βαθύτατο αίσθημα ευθύνης, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΕΑΔ, αποφάσισε στη τελευταία του συνεδρία όπως αναβάλει το  6ο Παγκύπριο Συνέδριο του Συνδέσμου μας.

 Διαχρονικό μέλημα του Συνδέσμου είναι το καλώς νοούμενο συμφέρον των μελών μας αλλά και της κοινωνίας ευρύτερα. Κληθήκαμε συλλογικά και ατομικά να αντιμετωπίσουμε μια πρωτόγνωρη τάξη πραγμάτων, που μας επέβαλε να αλλάξουμε τρόπο ζωής τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο.

 Ο Σύνδεσμος μας ανταποκρίθηκε άμεσα, γι’ αυτό και μόνο μερικές μέρες μετά το γενικό lockdown που μας επιβλήθηκε από τη Κυπριακή κυβέρνηση, ήμασταν έτοιμοι να συνεχίσουμε τις εκπαιδεύσεις μας – διαδικτυακά.

 Για το λόγω αυτό, και εντός του ευρύτερου πλαισίου της δέσμευσης μας για συνεχή επιμόρφωση των μελών μας, ανεβάζουμε το πήχη της ασφαλιστικής βιομηχανίας μαζί και συνεχίζουμε τις διαδικτυακές εκπαιδεύσεις μέχρι και το τέλος του 2020. Ως εκ τούτου, όσοι από εσάς δεν έχετε ακόμα εξασφαλίσει όλες τις απαιτούμενες ώρες συνεχούς επιμόρφωσης (CPD) θα μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά στην ασφάλεια του δικού σας χώρου τα επιμορφωτικά μαθήματα που οργανώνουμε για τους επόμενους μήνες και θα σας ανακοινωθούν εντός των ημερών.

 Η αναβολή του συνεδρία ήταν για εμάς επιτακτική ανάγκη, αφού πρώτιστο μέλημα μας, είναι η ασφάλεια και η υγεία τόσο η δική σας – των συναδέλφων – όσο και των οικογενειών σας αλλά και των γύρω σας.

 

Μαζί θα τα καταφέρουμε.


Σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το 6 Ο Συνέδριο του Συνδέσμου μας.

Μείνετε Συντονισμένοι !!!

Φωτογραφίες απο το 5ο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ