Πολιτική Απορρήτου

Ως Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ), θεωρούμε τη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων προτεραιότητα.

Το psead.com ανήκει στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, εγγεγραμμένο στη Κύπρο, με εγγεγραμμένο γραφείο στην οδό Γεωργίου Σεφέρη 7-9, Κατάστημα 1, 1076 Λευκωσία Κύπρος.

Σε αυτή τη πολιτική απορρήτου, «εμείς» και «μας» σημαίνει Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (στο εξής ΠΣΕΑΔ). Ο ΠΣΕΑΔ συμμορφώνεται  και είναι εγγεγραμμένος με βάση τους Νόμους Περί Προστασίας Δεδομένων που ισχύουν  στη Κύπρο. Καθώς επίσης λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα έτσι ώστε να εμποδίσει οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων.

Με σεβασμό προς τα προσωπικά σας δεδομένα έχουμε αναπτύξει αυτή τη πολιτική απορρήτου έτσι ώστε να αισθάνεστε σίγουροι για τη προστασία της ιδιωτικής ζωής σας και την ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών.

Ακολουθούμε αυστηρές διαδικασίες ασφάλειας κατά την επεξεργασία και την αποκάλυψη των πληροφοριών σας, όπως απαιτείται από το νόμο σύμφωνα με τον περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων αυτών Νόμος του 2018 (Ν. 125(I)/2018).

Με τη χρήση της ιστοσελίδας, μας δίνεται την άδεια να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όπως αναφέρεται στη «Πολιτική Απορρήτου». Εάν δεν συμφωνείται με κάτι τέτοιο παρακαλώ εξέλθετε της ιστοσελίδας.

Οι διαδικασίες ασφαλείας που χρησιμοποιούμε:

Ανάλογα με το είδος της σχέσης σας με τον Σύνδεσμο μας, οι Προσωπικές Πληροφορίες που συλλέγονται και αφορούν  εσάς ενδέχεται να περιλαμβάνουν:

  • Γενικές αναγνωριστικές πληροφορίες και πληροφορίες επικοινωνίας (για παράδειγμα όνομα, διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, αριθμούς τηλεφώνων, φύλο, ημερομηνία γέννησης),
  • Αναγνωριστικούς αριθμούς που εκδίδονται από κυβερνητικά τμήματα ή αρχές,
  • Άλλες πληροφορίες

Αποκάλυψη πληροφοριών

Προσπαθούμε πάντα να χειριζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες ως ιδιωτικές και εμπιστευτικές. Εκτός εάν δε αναφέρεται στη Πολιτική Απορρήτου δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε προσωπικά σας δεδομένα σε κανένα, εκτός εάν:

  • Έχουμε νομική υποχρέωση να το πράξουμε,
  • Υπάρχει υποχρέωση προς το κοινωνικό σύνολο να τα αποκαλύψουμε,
  • Γνωστοποίηση που απαιτείται για την προστασία των συμφερόντων μας,
  • Γνωστοποίηση που γίνεται μετά από αίτημά σας ή με τη συγκατάθεσή σας,

Πληροφορίες σχετικά με τις ενέργειες μας,

Ο ΠΣΕΑΔ χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που του δίνεται για να επικοινωνεί μαζί σας μέσω τηλεφώνου, email ή SMS σχετικά με θέματα που πιθανόν να σας ενδιαφέρουν. Η επικοινωνία θα γίνεται μέσω ενημερωτικών  δελτίων, για σκοπούς υπενθύμισης ανανέωσης εγγραφής ή για οποιοδήποτε άλλο λόγω που σκοπό έχει την επίτευξη των στόχων του ΠΣΕΑΔ.

Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο που χρησιμοποιούνται τα προσωπικά δεδομένα σας, μπορείτε να αποχωρήσετε στέλνοντας σχετικό εμαιλ στο [email protected].

Να θυμάστε ότι με την αποχώρηση σας, δεν θα είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με ό,τι αφορά τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο.

Τα δικαιώματά σας στα προσωπικά σας δεδομένα:

Αν θέλετε να ξέρετε τι είδους προσωπικές σας πληροφορίες κατέχουμε, εμείς θα σας δώσουμε αυτά τα δεδομένα. Αν κάποια πληροφορία που κατέχουμε είναι ανακριβείς, θα κάνουμε τις απαραίτητες τροποποιήσεις και θα σας επιβεβαιώσουμε ότι αυτά έχουν γίνει. Αν θέλετε να κάνετε κάποια αίτηση σύμφωνα με τις διατάξεις του περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων αυτών Νόμος του 2018 (Ν. 125(I)/2018) για τις προσωπικές πληροφορίες που κατέχουμε, παρακαλούμε όπως μας γράψετε στη διεύθυνση:

Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Γεωργίου Σεφέρη 7-9,Κατάστημα 1, 1076 Λευκωσία

Τ.Θ:  27230 1643 Λευκωσία

Αφαίρεση Προσωπικών Πληροφοριών

Αν θέλετε να αφαιρέσουμε οποιεσδήποτε προσωπικές σας πληροφορίες από τα αρχεία μας, παρακαλούμε όπως αποστείλετε επιστολή στον: Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, Γεωργίου Σεφέρη 7-9,Κατάστημα 1, 1076 Λευκωσία, Τ.Θ:  27230 1643 Λευκωσία ή στείλτε μας email στο [email protected]. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διαγράψουμε τα στοιχεία σας από τα αρχεία μας, εφόσον κρίνεται σκόπιμο.

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου υπόκειται στο Δίκαιο της Κυπριακής Δημοκρατίας και του κοινοτικού δικαίου και στην αποκλειστική δικαιοδοσίας των δικαστηρίων της Κύπρου. Με το να μας παρέχεται τα στοιχεία σας αναγνωρίζεται και συναινείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας σύμφωνα με τη παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε τη Πολιτική Απορρήτου οποιαδήποτε στιγμή για να συνάδει με οποιεσδήποτε αλλαγές σχετικά με τη νομοθεσία περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων αυτών Νόμος του 2018 (Ν. 125(I)/2018)

Λευκωσία Απρίλιος 2020