ενακτηριες δηλωσεις

Παρακολουθήστε τις εναρκτήριες δηλώσεις στο 6ο Συνέδριου του Συνδέσμου μας στο σχετικό video

Συνεδριο ΠΣΕΑΔ 2021

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εργασίες του 6ου Συνεδρίου του Συνδέσμου μας στο σχετικό video

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΣΕΑΔ 2021

Δημοτικό Θέατρο Λατσιών

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ΩΡΑ 13:00

Ο ΠΣΕΑΔ στα πλαίσια του διαχρονά κοινωφελούς του έργου, για φέτος με μεγάλη χαρά στηρίζει το Ίδρυμα «Θερμοκοιτίδα Αγάπης». Σας προτρέπουμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Ιδρύματος για να ενημερωθείτε σχετικά με τις δράσεις του.

Προσβλέπουμε στην έμπρακτη στήριξη σας στο έργο της «Θερμοκοιτίδα Αγάπης» κατά την διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου.

Πιστεύουμε ότι η βιομηχανία μας εξυπηρετεί έναν ευγενή σκοπό – που έχει γίνει ακόμη πιο απαραίτητος αναλογιζόμενοι την πανδημία που μας ταλανίζει. Ενώ η πανδημία μπορεί να θεωρηθεί ως ένα μεμονωμένο γεγονός, έχει επισημάνει ένα επίμονο πρόβλημα και έχει αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον πολύτιμο ρόλο που διαδραματίζει η Επαγγελματική Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση για τη διασφάλιση της οικονομικής ασφάλειας και ευρωστίας κάθε ατόμου και επιχείρησης.

Σε αυτήν την ιδιαίτερη χρονική στιγμή, η βιομηχανία μας έχει την ευκαιρία και την υποχρέωση να βοηθήσει περισσότερους καταναλωτές να διασφαλίσουν την οικονομική προστασία που χρειάζονται.

Το συνέδριο θα σας φέρει μαζί με τους συναδέλφους μας για να καθοδηγήσετε εσείς αυτήν τη συζήτηση. Το θέμα μας είναι Από την Κρίση στη Διάκριση και θα εξετάσουμε πώς προχωράμε ως βιομηχανία για να κάνουμε ότι κάνουμε καλύτερα: να παρέχουμε ηρεμία και οικονομική ασφάλεια στους καταναλωτές μας.

Η φύση του Συνεδρίου λειτουργεί και ως μια γιορτή της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης. Είναι για αυτό το λόγο που με υπομονή περιμέναμε την βελτίωση των επιδημιολογικών δεδομένων έτσι που να μπορεί το Συνέδριο μας να διεξαχθεί και με φυσική παρουσία. Ταυτόχρονα, λαμβάνοντας υπόψη τις όποιες ανησυχίες και ιδιαιτερότητες το Συνέδριο θα διεξαχθεί και με ηλεκτρονικά μέσα για όποιους δεν θέλουν να το παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία. ‘Oσον αφορά την συμμετοχή με φυσική παρουσία αυτή θα γίνει με απόλυτη τήρηση των μέτρων προστασίας όπως αυτά καθορίζονται απo τα εκάστοτε διατάγματα του Υπουργείου Υγείας. 

Η θεματολογία θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

  • Ερευνα αγοράς από Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, με τίτλο ΓΕΣΥ- Covid-19 προκλήσεις και ευκαιρίες,
  • Δεξαμενές σκέψεως – πως μετατρέπουμε την κρίση σε διάκριση στην μετά την πανδημία εποχή,
  • Φορολογική διαχείριση Ασφαλιστηρίων Συμβολαίων με συμμετοχή αρμόδιου λειτουργού από το τμήμα φορολογίας και εσωτερικών προσόδων,
  • Πως η τεχνολογία μπορεί να αποτελέσει ένα σοβαρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τον επαγγελματία σύμβουλο
  • Παρουσίαση – έκπληξη από τον διακεκριμένο Ελλαδίτη ομιλητή Νικόλα Σμυρνάκη.  


Παράλληλα, συνεχίζοντας την κοινωνική μας προσφορά ως σύνδεσμος θα ενισχύσουμε για ακόμα μια φορά ένα κοινωφελές ίδρυμα το οποίο θα ανακοινωθεί στο συνέδριο. 


Ευχαριστούμε τους διαχρονικούς εκθέτες του Συνεδρίου μας

DUO-BOND GENERAL AUTOGLASS LTD

G Trikkis & Sons