Αγαπητοί Συνάδελφοι Επαγγελματίες Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές,


Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες,


Σας Καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Ιστορικού Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (Π.Σ.Ε.Α.Δ), μέσω της οποίας επιθυμούμε να λαμβάνετε έγκαιρη, έγκυρη και χρήσιμη ενημέρωση επί παντός θεμάτων που σχετίζονται με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση αλλά και με τις ενέργειες και δραστηριότητες του Συνδέσμου.


«Με μότο το Μαζί Μπορούμε, προσβλέπουμε στη συνεχή εξέλιξη και ανέλιξη του Επαγγελματία Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή».

Θέτοντας σε εφαρμογή μια νέα συλλογική στρατηγική , στοχεύουμε στην υλοποίηση του Οράματος μας για περαιτέρω ενδυνάμωση και κατοχύρωση του ασφαλιστικού επαγγέλματος.

Τους πυλώνες της νέας στρατηγικής μας αποτελούν ένα νέο μοντέλο ” Εσωτερικής διακυβέρνησης ” του Συνδέσμου και μια νέα προσέγγιση “Εξωτερικής” πολιτικής με στόχο την εύρυθμή λειτουργία και αποτελεσματικότητα του Συνδέσμου μας.


Έχοντας κατά νου τις δύσκολες και σοβαρές προκλήσεις, με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπος ο κάθε Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής στις μέρες μας, καλούμε όλους τους συναδέλφους, μέλη και μη μέλη του ΠΣΕΑΔ, να αφουγκραστούν και να αγκαλιάσουν την προσπάθεια του Συνδέσμου μας ώστε να γίνουμε όλοι μαζί μια δυνατή γροθιά. Αυτό γιατί, όλοι «Μαζί Μπορούμε» να γίνουμε πιο δημιουργικοί, ευφυείς, ισχυροί, να εξελιχτούμε και να βελτιώσουμε τις συνθήκες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και ευρύτερα όλης της βιομηχανίας.


Τέλος, σας υπενθυμίζω ότι ο ΠΣΕΑΔ βρίσκεται δίπλα στα μέλη του, Αντιπροσωπεύοντας και Προστατεύοντας τα Συμφέροντα των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και των Πελατών μας.


Συναδελφικά,

Πάνος Τσιολής

Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου ΠΣΕΑΔ